Kuulumalla ammattiliittoon turvaat työpaikalla oman selustasi. Lue ohjeet ja liity.
Turvallisuusalan Tampereen ammattiosasto ry
Yksityisen turvallisuusalan alueellinen ammattiosasto
Tänään on perjantai 27. toukokuuta 2022

Liity jäseneksi

Turvallisuusalan ammattiliittoon (TURVA) voivat liittyä yksityisellä turvallisuusalalla työssä olevat henkilöt.

Samalla liityt Palvelualojen ammattiliittoon (PAM) ja TURVA:n paikallisyhdistykseen, sekä Palvelualojen työttömyyskassaan. Liittyä voi aikaisintaan siitä päivästä alkaen kun jäsenhakemus on kirjattu PAM:in toimistolla.

Liittyminen on mahdollista vain kirjallisesti tai sähköisesti PAM:in jäsensopimuslomakkeella. Kätevin ja yleisin tapa on jäsenmaksujen periminen suoraan palkasta. Liittymislomake toimii myös ns. perintäsopimuksena jäsenmaksujen tilittämisestä liitolle, kun työnantaja on sen allekirjoittanut. Ensin lomake kuitenkin lähetetään aina liittoon.

Jos työpaikallasi ei ole liittymispapereita saatavana, tulosta tai täytä lomake sähköisesti PAM:in liittymissivulta.

Lisää jäsenyydestä ja liittymisestä voit kysyä oman työpaikkasi luottamusmieheltä tai puhelimella PAM:in toimistoista 030100600 tai vaihteen kautta 020774002.

PAM:in sivuilta löytyvä jäsensopimuslomake on linkitetty Turvallisuusalan Tampereen ammattiosaston sivuille ja pääset siihen klikkaamalla tästä: Jäsensopimuslomake.

Kommentointi ei käytössä.

Turvallisuusalan ammattiliitto ry
Yksityisen turvallisuusalan valtakunnallinen ammattiyhdistys
Turvallisuusalan ammattiliitto ry on Suomen ammattiliittojen keskusjärjestön (SAK) alaisuudessa toimivan Palvelualojen ammattiliiton (PAM) jäsen. Se koostuu seitsemästä rekisteröidystä alueellisesta ammattiosastosta.

Jäsenet koostuvat piiri- ja paikallisvartijoista, receptionisteista, myymälätarkkailijoista, palovartijoista, järjestyksenvalvojista, turvatarkastajista, arvokuljettajista, rahanlaskijoista, valvomo- ja hälytyskeskuspäivystäjistä, kohde- ja vuoroesimiehistä, metrovalvojista, vahtimestareista, henkivartijoista sekä monista muista yhteensä yli 5200 turvallisuusalan ammattilaisesta.

Lisää tietoa: http://www.turvallisuusala.fi
Turvallisuusalan yrityksiä Tampereella
Palvelualojen ammattiliitto
Turvallisuusalan Tampereen ammattiosasto ry on osa Turvallisuusalan ammattiliitto ry:tä (TURVA)
Copyright © 2012 Turvallisuusalan Tampereen ammattiosasto ry. All Rights Reserved. Design by Juplin.